< Back to Sponsors home

Gold Sponsor

KBenP

Gold Sponsor for SharePoint Unite

WorkPoint

De WorkPoint-software is een uitstekend instrument om – zonder programmeerwerk – SharePoint (Online) gebruikers te helpen om hun digitale transformatie doelen sneller, meer compliant aan regelgeving en met meer adoptie door gebruikers en beheerders te bereiken.

WorkPoint voegt een proceslaag toe aan de bouwstenen van SharePoint (Online) software. Vooral repetitieve processen – zoals case-, contract-, document-, dossier-, project-, en relatiemanagement – profiteren van de inzet van WorkPoint. WorkPoint biedt bovendien een uitstekende Outlook en Office integratie, en een Email Manager voor het geautomatiseerd archiveren van inkomende en uitgaande e-mails.

 

Deze propositie wordt u gedaan door KBenP.  Op SharePoint Unite teamt KBenP met haar partner WorkPoint, een ervaren en onderscheiden Deense Microsoft ISV. Bezoek ons tijdens SharePoint Unite en win een WorkPoint Procesverbetering Workshop.

 

KBenP
Opgericht in 2000, vindt KBenP haar kracht uit haar credo: “onafhankelijk advies, krachtige implementaties”. Wij ondersteunen middelgrote en grote bedrijven en non-profit organisaties tijdens hun processen van heroriëntatie, herontwerp, implementatie, governance en adoptie van hun (vooral document intensieve) werkomgeving en IT-hulpmiddelen. Onze ruim 150 medewerkers en 100 instructeurs helpen u graag bij het oplossen van uw informatiemanagement puzzels.

© 2018 BWW Media Group | Conditions of Use | Privacy Notice | Help