< Back to Sponsors home

Gold Sponsor

I4-YOU

Gold Sponsor for SharePoint Unite

I4-YOU is een nog jonge, dynamische onderneming van enthousiastelingen. Veel kennis en ervaring in huis op het gebied van Organisatie Ontwikkeling en ICT. Altijd redenerend vanuit de business adviseren wij u op maat en maken de vertaalslag naar passende en werkende ICT-oplossingen. Ons specialisme ligt bij SharePoint. Daarin fungeren wij niet alleen als Competence Center, maar voeren (turnkey) projecten uit en ontwikkelen onderscheidende producten. Altijd met een sterke focus op de business, efficiency en resultaatgerichtheid, want daar bent u bij gebaat.

Onze premium producten zijn een out-of-the-box Social Intranet genaamd VALO en oplossing om digitaal vergaderen te ondersteunen, genaamd Easy2Meet. Beide producten volledig ontworpen op basis van laatste ontwikkelingen binnen het SharePoint platform. Uitermate geschikt voor een multi device omgeving, uitstekend beveiligd en uiteraard volledig geschikt voor de cloud.

Vanuit onze gerichtheid op de cloud en de nieuwe wijze van ontwikkelen, hebben wij veel kennis van Azure en Office365 in huis. Samen met u werken wij graag aan het realiseren van uw ambities en doelstellingen!

www.i4-you.com

© 2018 BWW Media Group | Conditions of Use | Privacy Notice | Help